Colectii

Pasiunea noastra pentru obiectele decorative lucrate manual
si dragostea pentru magia din Provence
ne-a facut sa cream colectii de obiecte speciale.

Wedding Time este colectia noastra creata special pentru ziua nuntii.

Credem cu tarie ca frumusetea sta in lucrurile simple si ca o atmosfera speciala se creeaza cu delicatete. Toate obiectele din colectie sunt concepute pentru a creea o atmosfera de visare intr-un decor diafan. Finetea si migala detaliilor construiesc decorul unei povesti de iubire. Farmecul este accentuat de finisajele antichizate si de subtilitatea culorilor in nuante pastelate. Nu exista contraste puternice pentru ca niciun element sa nu rupa firul acestei povesti.

Am creat o colectie speciala pentru decoruri care amintesc de alte timpuri si care te duc intr-o alta lume, mai simpla, mai pura, mai frumoasa.

Din Magazin

Colectia de Brotisoare

Am pregatit cu mult drag o colectie speciala pentru inceputul de primavara: brotisor – martisor dichisit cu o brosa eleganta, dantelata, delicata si 100% originala. Zambetul purtatoarei este un efect garantat! In “extrasezon” brotisorul se poate transforma in brosa – un accesoriu lucrat cu dedicatie, pasiune si caldura pentru un ultim retus inflorat pe haina norocoasei cadorisite. E chic cu sau fara snur, pentru o primavara fara sfarsit!

Colectia va fi disponibila la inceput de Faurar 😀

Pentru precomenzi sau brotisoare personalizate va rugam sa ne lasati un mesaj aici

Cadouri Personalizate

Cadouri pentru cei dragi, personalizate și unice,

făcute special să spună povestea voastră.

Lovingly handmade

Colectia de Craciun

Afara frigul si zapada construiesc decorul sarbatorilor de iarna. Casa calda e plina de parfumuri ce te-nvaluie: brad, portocale, scortisoara, cozonac si zumzetul continuu al povestilor ce umplu aerul. Casa e decorata la fel ca si bradul, in culori vii si vesele care vestesc nerabdarea ce cuprinde pe toata lumea in asteptarea lui Mos Craciun. Momentele acestea pe care le asteptam tot anul ne-au fost sursa de inspiratie in creearea Colectiei de Craciun. Fiecare ornament surprinde atmosfera calda a casei in ajun de sarbatori si colectia este un ansamblu decorativ ce picteaza delicat tabloul unic al Craciunului.