Your Cart

Brotisoare

Mărțișoarele sunt ca și fluturii, sunt frumoase și vesele, dar trăiesc mult prea puțin. E fascinant cum un gest mic poate să-ți aducă atât de multă bucurie, parcă inexplicabil, până la urmă e doar un mărțișor, și totuși abia aștepți luna martie. Apoi îl pui în dulap și îți promiți că anul viitor nu-l vei uita, e prea important…

Am vrut să dăm viață nouă mărțișoarelor și le-am transformat în broțișoare, ca să poată fi frumoase și vesele mereu. Broțișoarele noastre se pot metamorfoza în broșe colorate oricând și devin un accesoriu delicat, care se potrivește oricărui zâmbet. Sunt chic cu sau fără șnur, lucrate manual, cu pasiune și căldură pentru că ne dorim să surprindem cât mai bine toate sentimentele și amintirile pe care le poartă.

Colecția noastră de broțișoare este secretul unei primăveri fără sfârșit!

Colectii 2022

COLECȚIA

Chic and Shabby

Cu iz vintage sau mesaje jucăușe, brotișoarele Chic&Shabby au o dantela delicată, sunt lucrate manual și decorate prin tehnica decoupage.

 
COLECȚIA

Artistry

Adorăm să facem lucruri delicate și minuțioase! Broțișoarele pictate cu migală sunt apoi dichisite cu dantelă croșetată manual in felurite combinații, totul pentru zâmbetele celor care le vor primi. 

COLECȚIA

Nature Inspired

Am prins natura-n broțișoare ca să ne putem bucura mereu de ea! Motivul floral este amprentat în material și pictat. Dantela care infrumusețează această colecție este deasemenea crosetată manual; nu mai rămâne decât să vă bucurați împreună cu noi de ele.

COLECȚIA

Traditionale Romanesti

Motivele tradiționale românești sunt parte din fiecare dintre noi, amprenta identității noastre. Pentru că simțim asta am “amprentat” motivele populare în broțișoare, apoi le-am pictat cu grijă și le-am împodobit cu dantelă.

COLECȚIA

Ganduri de primavara

Oamenii s-ar iubi mai mult dacă și-ar scrie scrisori. Farmecul și parfumul unei scrisori nu vor dispărea niciodată, iar broțișoarele plic cu un fir de lavandă spun exact această poveste.

SETURI CADOU

1,8 MARTIE

Pentru cele care conteaza cu adevarat pentru noi, am pregatit un mod special in care le puteti surprinde – un brotisor elegant cu un plus de parfum – de la un simplu buchetel sau un produs unic si special – plicul cu lavanda.

Gata de daruit

Brotisoarele vin impachetate in cutiute sau pliculete cu mesaje primavaratice – gata de a fi daruite persoanei dragi.

Livrare rapida

prin curier

Garantie Returnare

14 zile de la efectuarea comenzii

Lovingly handmade

Mult drag in fiecare lucrusor

Plata cu card

Siguranta platilor

Telefon: