Brotisoare

Mărțișoarele sunt ca și fluturii, sunt frumoase și vesele, dar trăiesc mult prea puțin. E fascinant cum un gest mic poate să-ți aducă atât de multă bucurie, parcă inexplicabil, până la urmă e doar un mărțișor, și totuși abia aștepți luna martie. Apoi îl pui în dulap și îți promiți că anul viitor nu-l vei uita, e prea important…

Am vrut să dăm viață nouă mărțișoarelor și le-am transformat în broțișoare, ca să poată fi frumoase și vesele mereu. Broțișoarele noastre se pot metamorfoza în broșe colorate oricând și devin un accesoriu delicat, care se potrivește oricărui zâmbet. Sunt chic cu sau fără șnur, lucrate manual, cu pasiune și căldură pentru că ne dorim să surprindem cât mai bine toate sentimentele și amintirile pe care le poartă.

Colecția noastră de broțișoare este secretul unei primăveri fără sfârșit!

COLECTIA

Artistry

Adorăm să facem lucruri delicate și minuțioase! Broțișoarele pictate cu migală sunt apoi dichisite cu dantelă croșetată manual, numai așa vor putea face oameni fericiți.

COLECTIA

Nature Inspired

Am prins natura-n broțișoare ca să ne putem bucura mereu de ea! Motivul floral este amprentat în material, pictat și decorat cu dantelă, iar totul realizat în întregime manual. Nu mai rămâne decât să vă bucurați împreună cu noi de ele.

COLECTIA

Ganduri parfumate

Oamenii s-ar iubi mai mult dacă și-ar scrie scrisori. Farmecul și parfumul unei scrisori nu vor dispărea niciodată, iar broțișoarele plic cu un fir de lavandă spun exact această poveste.

COLECTIA

Motive traditionale

Motivele tradiționale românești sunt parte din fiecare dintre noi, amprenta identității noastre. Pentru că simțim asta am “amprentat” motivele populare în broțișoare, apoi le-am pictat cu grijă și le-am împodobit cu dantelă.

COLECTIA

Chic&Shabby

Brotisoare cu dantela delicata, lucrate manual si decorate prin tehnica decoupage.