Ornamente brad

Iubim sarbatorile de iarna pentru ca sunt pline de magie. De fapt, ne plac atat de mult incat am creat decoratiuni si ornamente handmade special pentru bradutii si aranjamentele de Craciun. Bineinteles, am facut asta in felul nostru, cu o grija deosebita pentru fiecare detaliu si folosind materiale naturale, culori pastelate si multa multa magie. 

Una dintre cele mai frumoase parti ale sarbatorilor de iarna se leaga de seara de Ajun. Impodobirea pomului si ornamentele de brad fac deliciul celor mici si celor mari deopotriva. La urma urmei sub brad vor fi lasate cadourile de Craciun si cu totii ne dorim sa il impresionam pe Mosul cand se opreste si la bradutul nostru.

Asadar ne-am apucat constiinciosi sa cream ornamente de brad si decoratiuni de brad numai bune sa umple casele de bucurie si sa infrumuseteze cei mai grozavi braduti. Ne place sa credem ca bradutii din fiecare casa merita decoratiuni de Craciun facute manual, cu grija si atentie, exact cum le-ar face si elfii mosului. De fapt noi credem ca primim ajutor de la elfii mosului pentru ca prea ne merg mainile cu spor 😀

Atunci cand cauti ornamente de brad handmade cel mai important e sa fie vesele, colorate, dar cel mai important – sa te binedispuna de la o simpla privire. Ornamentele noastre de brad facute manual sunt astfel create incat sa capteze in ele magia sarbatorilor, pentru ca mai apoi, cand sunt atarnate de crengutele de brad sa o imprastie in jur. 

Punem foarte multa pasiune si dragoste atunci cand cream decoratiunile sau ornamentele de Craciun. Ne bucuram de fiecare data cand ajung la cineva in casa. Craciunul e sarbatoarea favorita a tuturor copiilor, mari si mici, dar si a bradutilor si ornamentelor de brad.  ✨😊🎄

Ornamente brad

Afișez toate cele 21 de rezultate

Afișez toate cele 21 de rezultate