Povestea Noastra

Se spune ca-ti trebuie doar cateva clipe sa te indragostesti de cineva, eu spun ca-ti trebuie si mai putin sa te indragostesti de un loc. Asta a facut regiunea Provence cu noi, atunci cand ni s-a intiparit in suflete si-n minti cu acel fabulos violet de lavanda. Parti din noi cutreiera inca prin campuri de lavanda, sate imbatranite frumos si vii interminabile.

Am stiut atunci ca va trebui sa aducem Provence-ul acasa si ca trebuie sa incercam sa-i recream magia.

Am inceput sa facem obiecte care sa surprinda sarmul si frumusetea simpla a acestui loc. Cu multa dragoste si atentie ne-am scufundat in procesul de creatie a acestui mic univers. Munca manuala si migaloasa la aceste obiecte te transpun in magia vie a locului si ne-am dat seama repede ca multi oameni ne impartasesc dragostea. Povesti de iubire provensale erau ascunse pretutindeni in jur.

De atunci am creat in continuu obiecte pentru evenimentele speciale din viata dumneavoastra spunand povesti in care am capturat timpul si parfumul de lavanda. Va invitam alaturi de noi sa descoperiti acest mic univers.

Boutique du bonheur inseamna, mai presus de orice, bucurie; bucuria de a face ceea ce iti place, bucuria de a fi tu insuti, bucuria de a fi alaturi de cei dragi si a le darui zambete!

Iti multumim ca esti aici, dar mai ales, iti multumim ca raspandesti bucurie!

Ne gasiti si pe