Your Cart

Termeni si conditii

Acest site este administrat de Boutique du bonheur SRL, denumita in continuare Furnizor avand sediul se afla in localitatea Oradea, strada Morii nr 7 , jud Bihor si este inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J5/1933/2019, cod unic de inregistrare 41461109.

Termenii “utilizator”, “vizitator” si “dumneavoastra” sunt rezervati pentru toate persoanele fizice si/sau juridice care acceseaza site-ul www.boutiquedubonheur.com

Administratorul site-ului www.boutiquedubonheur.com isi rezerva drepturile de a modifica continutul termenilor si conditiilor, fara a notifica prealabil utilizatorii, acestia avand in permanenta acces la termenii si conditiile site-ului nostru, pentru a putea fi consultate in orice moment.

Fotografiile, textele, preturile si celelalte informatii care se gasesc pe site vor fi denumite in continuare continut. Design-ul produselor si continutul site-ului apartin in exclusivitate administratorului Capota Anamaria PFA, acestea fiind protejate de legislatia privind proprietatea intelectuala.

Drepturi de autor

Intregul continut al site-ului www.boutiquedubonheur.com este proprietatea Furnizorului sau a tertelor parti care si-au dat acordul pentru publicare si este aparat de legile in vigoare pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul Boutique du bonheur SRL, a oricaror elemente din continutul site-ului , se pedepseste in conformitate cu legile in vigoare .

Securitatea datelor personale

Datele personale care sunt introduse de catre client vor fi folosite de Furnizor, numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de comanda sunt necesare pentru confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate, anuntarea promotiilor in curs etc., in nici un caz nefiind furnizate/vandute unei terte parti.

Furnizorul nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit.

Mail-urile trimise de catre Furnizor catre utilizatori/clienti nu sunt considerate „spam” daca destinatarul si-a exprimat consintamantul. Totodata destinatarul are dreptul de a-si revoca consimtamantul de a primi asemenea mailuri in orice moment si mai mult poate cere ca adresa sa de email sa fie stearsa din baza de date

Responsabilitati

Produsele se pot returna in termen de 14 de zile de la data primirii.

Se fac eforturi permanente pentru ca informatiile si continutul acestui site sa fie corecte si reale, insa uneori pot sa apara anumite erori (specificatii sau preturi ale produselor viciate de erori de operare).

Totodata imaginile produselor au un caracter informativ si pot sa difere usor fata de produsele livrate catre client.

Furnizorul nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de afisare si de introducere in baza de date a preturilor sau specificatiilor anumitor produse.

In cazul in care o eroare de genul acesta s-a produs si livrarea inca nu s-a facut, Furnizorul isi rezerva dreptul de a anula comanda si este obligat sa anunte clientul in cel mai scurt timp despre eroarea produsa.

Livrare

Termenul de livrare pentru produsele existente in stoc se incadreaza intre 24 ore si 72 ore, in zilele lucratoare, din momentul inregistrarii comenzii. In situatii speciale acest termen se poate extinde.

Livrare rapida

prin curier

Garantie Returnare

14 zile de la efectuarea comenzii

Lovingly handmade

Mult drag in fiecare lucrusor

Plata cu card

Siguranta platilor

Telefon: