Ornamente brad personalizate

Toata lumea asteapta cu infrigurare sarbatorile de Craciun si asta pentru ca avem ocazia sa impodobim bradul cu o gramada de ornamente si decoratiuni colorate dar ce ziceti de niste ornamente de brad handmade personalizate? 

De fiecare data facem tot posibilul sa facem un brad mai frumos ca cel din anul anterior si pentru asta cautam cele mai frumoase decoratiuni. Cum ar fi sa fie facute special pentru voi si pomul vostru de Craciun? Aceste ornamente de brad facute manual pot purta numele vostru sau numele celor mici, poate chiar numele elfilor lui Mos Craciun, voi decideti. 

Decoratiunile noastre de Craciun sunt facute si personalizate manual cu multa grija pentru fiecare detaliu. Ne place foarte mult sa punem pasiune in crearea acestor ornamente de brad personalizate pentru ca stim ca vor aduce bucurie acolo unde ajung. Totodata stim ca vor face ca bradutii vostri de Craciun sa fie unici asa ca bucuria noastra e inzecita.

Si daca tot e luna cadourilor cum ati putea mai bine sa spuneti cuiva cat de mult conteaza pentru voi decat printr-un cadou personalizat. O decoratiune de brad handmade, facuta special pentru ea sau el sau, de ce nu, pentru un cuplu de tineri casatoriti, la primul lor Craciun impreuna. Dupa cum vedeti avem o multime de idei la ce tine de ornamente de brad personalizate asa ca nu ramane decat sa ne spuneti pe care vi-o doriti.

Fiecare ornament de brad personalizat handmade vine asezat cu grija intr-o cutiuta de carton stampilata cu imagini si mesaje craciunesti. Astfel e simplu sa imparti zambete de Craciun si sa oferi cadouri de neuitat. 

Ornamente brad personalizate

Afișez toate cele 14 rezultate

Afișez toate cele 14 rezultate