Ornamente Macrame

Am impletit cu drag printre firele de bumbac, multa caldura si delicatete astfel incat aceste ornamente macrame de brad sa aduca zambete pe chipurile celor dragi si sa impodobeasca bradul de Craciun. Doar asa o sa ne putem mandri in fata Mosului cu un bradut ca odinioara!

Folosind arta uitata a macrame-ului am pregatit cu multa migala aceste decoratiuni de brad in care se impletesc ganduri bune, pasiune si fire de poveste. Am creat o colectie de ornamente macrame de brad facute manual si decoratiuni handmade pentru Craciun care sa vorbeasca despre vremuri de odinioara. Vremuri in care mirosul de portocala, cozonacul facut in casa, nucile si povestile la gura sobei erau la loc de cinste. Vremuri in care lucrurile simple erau la fel de naturale precum materiale din care erau create. 

Aceasta colectie macrame de Craciun a pornit de la dorinta noastra de a recrea aceasta naturalete. Fiecare impletitura de bumbac poarta cu ea o poveste de Craciun auzita de noi pe vremea cand eram copii si ne adunam in jurul bradului. Fiecare ornament macrame aduce aminte de vremurile pure ale copilariei si ale lucrurilor facute in tihna.

Speram ca aceasta colectie sa va indemne sa depanati amintiri si sa impletiti si voi povesti nemaiauzite, intamplari si voie buna in serile magice de sarbatoare petrecute alaturi de cei dragi.

Fiecare ornament de brad handmade din aceasta colectie vine asezat cu grija intr-o cutiuta de carton stampilata cu imagini si mesaje craciunesti, numai buna pentru un cadou de Craciun de neuitat.

Ornamente Macrame

Afișez toate cele 7 rezultate