Brotisoare Nature Inspired

O colectie de martisoare brosa sau brotisoare cum le numim noi, inspirate de frumusetea naturii!

E vremea nebuniei de primavara – triluri de pasari zglobii impung vazduhul cu chemarilor lor catre soarele cel cald si bland. Bobocii de floare se deschid cu o fabuloasa exuberanta, dornici de razele calde, albinele isi reiau neobosite zborul, padurile isi schimba haina, totul renaste! Totul pentru a o intampina pe ea  – doamna primavara!!!

O intampinam si noi cu bratele deschise, cum altfel decat creand o colectie de martisoare brosa dedicata ei, o colectie care ii surprinde sarmul, unicitatea… frumusetea! Brotisoarele Inspired by Nature au fire de lavanda amprentate in materialul de lucru iar pe urma sunt pictate manual cu delicatete, incercand sa surprindem in fundalul fiecarui model licariri de soare si voie buna. Astfel fiecare model e unic – le fel cum Mama Natura a lasat unic fiecare fir de lavanda si de altfel pe fiecare dintre noi!

Pentru a desavarsi aceasta brosa martisor, i-am adaugat o dantela realizata manual, crosetate de niste degete iscusite din fire de poveste. Acul de la spate ii permite prinderea de tinutele de primavara, facand din aceste martisoare niste accesorii cochete, perfecte de asortat oricarui zambet!

Fiecare brotisor Nature Inspired vine asezat cu grija intr-o cutiuta cu un mesaj cald de primavara, gata pentru a fi daruit persoanei dragi! 

Zambiti si bucurati-va de natura, e primavara!

Brotisoare Nature Inspired

Afișez toate cele 7 rezultate