Martisoare - Brotisoare

Martisoare facute manual – Martisoare brosa modele deosebite

Vine primavara, plina de soare, zambete si bineinteles martisoare, sau cum le spunem noi… brotisoare 😀 

Acum 11 ani, mai mult dintr-o pasiune combinata cu joaca si curiozitate am luat un martisor, i-am adaugat un ac de brosa, o dantela delicata, pasiune si mult zambet. Rand pe rand au iesit niste martisoare brosa speciale, altfel, deosebite. Noi, plini de bucurie, le-am botezat brotisoare, si asa le-a ramas numele de pe atunci.

Brotisoarele noastre se pot metamorfoza în brose colorate în “extrasezon” si devin un accesoriu delicat, care se potriveste oricarui zambet. Astfel am reusit sa dam o viata noua martisoarelor si sa facem din ele un accesoriu chic, potrivit tinutelor de primavara si soarelui din priviri.

Trebuie să știți că broțișoarele noastre sunt chic cu sau fără șnur, sunt martisoare lucrate manual, cu pasiune și căldură pentru că ne dorim să surprindem cât mai bine toate sentimentele și amintirile pe care le poartă. De la pasta de modelaj care formeaza bazele acestor martisoare pana la crosetarea firelor dantelei, de la tusele de pensula, sau firele de lavanda care isi lasa delicat amprenta – totul are rolul de a raspandi bucuria primaverii.

Fiecare martisor brosa poarta o dantela delicata, iar unele modele au dantela crosetata manual. 

Am creat de-a lungul timpului colectii de martisoare deosebite, inspirate din natura, iubire si soare! Fie ca vorbim de martisoare brosa pictate manual cu maci, lavanda si bujori, brotisoare inspirate de natura – cu fire de lavanda amprentate in pasta de modelaj, martisoare cu motive traditionale romanesti, martisoare pentru copii, brotisoare chic and shabby sau indragita colectie Good Vibes – cu mesaje de primavara si voie buna – toate colectiile sunt rodul dragostei noastre pentru frumos, pentru lucrurile facute manual, in tihna, cu pasiune si daruire. 

Colecțiile noastre de broțișoare sunt secretul unei primăveri fără sfârșit!

Martisoare - Brotisoare

Afișez toate cele 124 de rezultate

Afișez toate cele 124 de rezultate