Set cadou 8 martie – Draga mama

189.00 lei

„Pentru lume esti mama, pentru mine esti intreaga lume. Te iubesc!” Acest joc de cuvinte este realizat prin caligrafie manuala cu penita, vine intr-un pliculet de hartie si aduce zambete si lacrimi de bucurie aproape de fiecare data!

In set mai regasim suportul-plic cu lavanda uscata. Realizat si el manual, din pasta de modelaj, el este amprentat cu un motiv floral delicat iar mai apoi vopsit in culori acrilice si lacuit cu mai multe straturi de lac lucios care ii ofera un aspect de portelan.

Plicul cu lavanda si  biletelul scris de mana vin asezate intr-o cutie din carton stampilata, gata pentru a fi daruit celei mai speciale persoane din vietile noastre.

Dimensiuni: plic cu lavanda -aprox.14*14cm

15 în stoc

Set cadou 8 martie - Draga mama 189.00 lei
Mai avem 1111ucăți disponibile

In viata fiecaruia dintre noi exista o persoana cu adevarat speciala, mama! Pentru ea am gandit un cadou mai aparte care sa transmita sentimente pure.

„Pentru lume esti mama, pentru mine esti intreaga lume. Te iubesc!”

Acest joc de cuvinte este realizat prin caligrafie manuala cu penita, vine intr-un pliculet de hartie si aduce zambete si lacrimi de bucurie aproape de fiecare data!

Suportul-plic cu lavanda este realizat si el manual, din pasta de modelaj, amprentat cu un motiv floral delicat iar mai apoi vopsit in culori acrilice si lacuit cu mai multe straturi de lac lucios care ii ofera un aspect de portelan.

Farmecul și parfumul unei scrisori nu vor dispărea niciodată, iar acest suport de perete in forma de plic cu un firicele de lavandă spun exact această poveste.

Plicul cu lavanda si  biletelul scris de mana vin asezate intr-o cutie din carton, gata pentru a fi daruit.

Dimensiuni: plic cu lavanda -aprox.14*14cm

Informații suplimentare

Dimensiuni 20 × 15 cm

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Set cadou 8 martie – Draga mama”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *