Broțișor – Broșă Mărțișor – Super Teacher

25.00 lei

O broșă mărțișor – broțișor cum ii spunem noi – cu care să aduci primăvara, zâmbetul pe buze și bucurie in suflet! Făcute cu mult drag, aceste mărțișoare cu mesaje jucăușe se pot metamorfoza în broșe colorate în “extrasezon” și devin accesorii cochete și delicate, potrivite oricărui zâmbet.

Stoc epuizat

O broșă mărțișor – broțișor cum ii spunem noi – cu care să aduci zâmbetul pe buzele oricui! Colecția de mărțișoare Good Vibes are iz de primavară si mesaje jucăușe, unele chiar cu tâlc. 

Că sunt eroine… câteodată e chiar puțin să spunem despre aceste minunate doamne. Așa că ne-am gândit să ne arătăm aprecierea creând un acest model de broșă mărtișor pentru doamna educatoare, doamna învățătoare, sau doamna profesoare. Unul jucăuș, care să aducă zâmbete și bucurie!

Brotișoarele Good Vibes sunt lucrate manual, împodobite cu o dantelă delicată și decorate prin tehnica decoupage. Aceste mărțișoare se pot metamorfoza în broșe colorate în “extrasezon” și devin astfel un accesoriu cochet, care se potrivește oricărui zâmbet. 

Fiecare broșă mărțișor Super Teacher vine așezată cu grijă într-un pliculeț ștampilat cu mesaje primăvaratice. Astfel, e gata pentru a fi oferit!

Diametrul aproximativ al bazei acestor mărțișoare broșă este de 3,8 cm.

Informații suplimentare

Dimensiuni 4 × 4 × 0.5 cm

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Broțișor – Broșă Mărțișor – Super Teacher”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *