Broțișor – Broșă Mărțișor – Lavandă Trio

39.00 lei

O broșă mărțișor – broțișor cum ii spunem noi – cu care să întâmpini primăvara cu zâmbetul pe buze! 

Fiecare fir de lavanda a fost amprentat în material, pe urma broțișorul a fost pictat și decorat cu o dantelă croșetată manual. Astfel, la fel cum natura a lăsat unic fiecare fir de lavandă, fiecare mărțișor este unic, astfel că modelul pe care il veți primi va fi ușor diferit față de imaginea principală.

Făcute cu mult drag, aceste mărțișoare inspirate din natură se pot metamorfoza în broșe colorate în “extrasezon” și devin accesorii cochete și delicate, potrivite oricărui zâmbet.

 

 

 

Doar 5 rămase în stoc

Broțișor – Broșă Mărțișor – Lavandă Trio 39.00 lei

Broțișor – Începuturile

Acum 10 ani, mai mult dintr-o joacă, m-am hotărât să fac câteva mărtișoare. Am adăugat un ac de broșă bazelor, o dantela delicată și mult zâmbet. Rând pe rând au ieșit niște mărțisoare broșă… altfel, deosebite. Plini de bucurie, le-am botezat broțișoare și le-am împărțit prietenelor… și așa le-a rămas numele. 😊

Un mărțișor… pentru întregul an!

Dincolo de jocul de cuvinte, broțișoarele se pot metamorfoza în broșe colorate în “extrasezon” și devin un accesoriu cochet, ușor de asortat oricărui zâmbet. Nemaivorbind că pot fi puse la loc de cinste langa celelalte pin-uri cool de pe rucsacul sau geanta ta, aducând culoare ținutei în orice zi a anului.

Unice, precum natura!

Broțișoarele Nature Inspired au fire de lavandă amprentate în materialul de lucru. Astfel fiecare model e unic – la fel cum Mama Natura a lăsat unic fiecare fir de lavanda și de altfel pe fiecare dintre noi! 😀

Dantela croșetată manual – povestea unor mâini iscusite!

Un lucru cu totul special al acestei colecții e dantela croșetată manual care impodobeste aceste mărtișoare broșă. O pereche de mâini iscusite croșetează din fire de bumbac povestea unor momente de tihnă și pace, cu totul cufundate în pasiune și mai ales, prezent.

10 ani de zâmbete!

Acum 10 ani cream primul broțișor. De atunci aducem bucurie în prag de primăvară, vouă și celor mai speciale persoane din viețile voastre. Lucrăm cu drag în atelierul nostru, mânați de pasiunea pentru creație și frumos. Dincolo de asta, bucuria miilor de clienți care ne-au trecut pragul, și a celor care au primit cadourile noastre e lucrul care ne dă aripi cu adevărat!

Gata de dăruit

Fiecare broșă mărțișor vine ambalată individual, într-o cutiuță cu mesaje primăvăratice, fiind astfel gata de dăruit persoanelor dragi! Am pregătit si un bilețel felicitare special care poate însoți broțișorul tău, astfel cadoul poate fi unul desăvârșit, iar bucuria, zâmbetele și recunoștința… garantate.

Vă prezentăm o colecție de marțișoare broșă sau broțisoare cum le numim noi, inspirate de frumusețea și unicitatea naturii!

Broțișoarele Inspired by Nature au fire de lavanda amprentate in materialul de lucru iar pe urma sunt pictate manual cu delicatețe. Am încercat să surprindem în fundalul fiecărui model licăriri de soare și voie buna. Astfel fiecare model de mărțișor broșă Nature Inspired e unic – le fel cum Mama Natura a lăsat unic fiecare fir de lavanda și de altfel pe fiecare dintre noi!

Pentru a desăvârși această broșă mărțișor, i-am adăugat o dantelă realizată în întregime manual. Ea a fost croșetată de niște degete iscusite din fire de poveste. Acul de la spate ii permite prinderea de ținutele de primăvară și nu numai, făcând din aceste marțișoare niște accesorii cochete, perfect asortate oricărui zâmbet!

Fiecare broțișor Inspired by nature vine așezat cu grijă într-o cutiuță cadou cu un mesaj cald de primăvară. Astfel e gata pentru a fi dăruit persoanei dragi! 

Baza aproximativă a modelului are diametrul de 4cm. 

Informații suplimentare

Dimensiuni 4 × 4 cm

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Broțișor – Broșă Mărțișor – Lavandă Trio”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *