Broțișor – Broșă Mărțișor – Lavandă Wild Splatter

39.00 lei

O broșă mărțișor – broțișor cum ii spunem noi – cu care să întâmpini primăvara cu zâmbetul pe buze!  Fiecare fir de lavanda a fost amprentat în material, pe urma broțișorul a fost pictat și decorat cu o dantelă croșetată manual. Astfel, la fel cum natura a lăsat unic fiecare fir de lavandă, fiecare mărțișor este unic, astfel că modelul pe care il veți primi va fi ușor diferit față de imaginea principală. Făcute cu mult drag, aceste mărțișoare inspirate din natură se pot metamorfoza în broșe colorate în “extrasezon” și devin accesorii cochete și delicate, potrivite oricărui zâmbet.      

Stoc epuizat

Vă prezentăm o colecție de marțișoare broșă sau broțisoare cum le numim noi, inspirate de frumusețea și unicitatea naturii!

Broțișoarele Inspired by Nature au fire de lavanda amprentate in materialul de lucru iar pe urma sunt pictate manual cu delicatețe. Am încercat să surprindem în fundalul fiecărui model licăriri de soare și voie buna. Astfel fiecare model de mărțișor broșă Nature Inspired e unic – le fel cum Mama Natura a lăsat unic fiecare fir de lavanda și de altfel pe fiecare dintre noi!

Pentru a desăvârși această broșă mărțișor, i-am adăugat o dantelă realizată în întregime manual. Ea a fost croșetată de niște degete iscusite din fire de poveste. Acul de la spate ii permite prinderea de ținutele de primăvară și nu numai, făcând din aceste marțișoare niște accesorii cochete, perfect asortate oricărui zâmbet!

Fiecare broțișor Inspired by nature vine așezat cu grijă într-o cutiuță cadou cu un mesaj cald de primăvară. Astfel e gata pentru a fi dăruit persoanei dragi! 

Baza aproximativă a modelului are diametrul de 4cm. 

Informații suplimentare

Dimensiuni 4 × 4 cm

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Broțișor – Broșă Mărțișor – Lavandă Wild Splatter”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *