Brotisor Nature – Golden Touch

39.00 lei

Am prins natura-n broțișoare ca să ne putem bucura mereu de ea! Firul de lavanda a fost amprentat în material, pe urma brotisorul a fost pictat și decorat cu o dantelă crosetata manual.

Diametrul aproximativ al bazei este de 4cm, fiecare brotisor este prevazut cu un ac de brosa, iar snurul se poate da jos cu usurinta, brotisorul transformandu-se in „extrasezon ” intr-o brosa delicata, un accesoriu chic pt orice tinuta.

Brotisorul vine asezat cu grija intr-o cutiuta de carton cu un mesaj primavaratic, gata de oferit persoanei dragi. 🙂

Fiecare brotisor este unic, astfel ca modelul pe care il veti primi va fi usor diferit fata de imaginea principala, in functie de firul de lavanda care a fost amprentat.

Ce ramane in schimb la fel, este dantela crosetata manual, culoare bazei brotisorului si pasiunea cu care a fost pictat fiecare!

 

 

Stoc epuizat

Broțișor – Începuturile

Acum 10 ani, mai mult dintr-o joacă, m-am hotărât să fac câteva mărtișoare. Am adăugat un ac de broșă bazelor, o dantela delicată și mult zâmbet. Rând pe rând au ieșit niște mărțisoare broșă… altfel, deosebite. Plini de bucurie, le-am botezat broțișoare și le-am împărțit prietenelor… și așa le-a rămas numele. 😊

Un mărțișor… pentru întregul an!

Dincolo de jocul de cuvinte, broțișoarele se pot metamorfoza în broșe colorate în “extrasezon” și devin un accesoriu cochet, ușor de asortat oricărui zâmbet. Nemaivorbind că pot fi puse la loc de cinste langa celelalte pin-uri cool de pe rucsacul sau geanta ta, aducând culoare ținutei în orice zi a anului.

Unice, precum natura!

Broțișoarele Nature Inspired au fire de lavandă amprentate în materialul de lucru. Astfel fiecare model e unic – la fel cum Mama Natura a lăsat unic fiecare fir de lavanda și de altfel pe fiecare dintre noi! 😀

Dantela croșetată manual – povestea unor mâini iscusite!

Un lucru cu totul special al acestei colecții e dantela croșetată manual care impodobeste aceste mărtișoare broșă. O pereche de mâini iscusite croșetează din fire de bumbac povestea unor momente de tihnă și pace, cu totul cufundate în pasiune și mai ales, prezent.

10 ani de zâmbete!

Acum 10 ani cream primul broțișor. De atunci aducem bucurie în prag de primăvară, vouă și celor mai speciale persoane din viețile voastre. Lucrăm cu drag în atelierul nostru, mânați de pasiunea pentru creație și frumos. Dincolo de asta, bucuria miilor de clienți care ne-au trecut pragul, și a celor care au primit cadourile noastre e lucrul care ne dă aripi cu adevărat!

Gata de dăruit

Fiecare broșă mărțișor vine ambalată individual, într-o cutiuță cu mesaje primăvăratice, fiind astfel gata de dăruit persoanelor dragi! Am pregătit si un bilețel felicitare special care poate însoți broțișorul tău, astfel cadoul poate fi unul desăvârșit, iar bucuria, zâmbetele și recunoștința… garantate.

Mărțișoarele sunt ca și fluturii, sunt frumoase și vesele, dar trăiesc mult prea puțin. E fascinant cum un gest mic poate să-ți aducă atât de multă bucurie, parcă inexplicabil, până la urmă e doar un mărțișor, și totuși abia aștepți luna martie. Apoi îl pui în dulap și îți promiți că anul viitor nu-l vei uita, e prea important…

Am vrut să dăm viață nouă mărțișoarelor și le-am transformat în broțișoare, ca să poată fi frumoase și vesele mereu. Broțișoarele noastre se pot metamorfoza în broșe colorate oricând și devin un accesoriu delicat, care se potrivește oricărui zâmbet. Sunt chic cu sau fără șnur, lucrate manual, cu pasiune și căldură pentru că ne dorim să surprindem cât mai bine toate sentimentele și amintirile pe care le poartă.

Colecția noastră de broțișoare este secretul unei primăveri fără sfârșit!

Informații suplimentare

Dimensiuni 4 × 4 cm

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Brotisor Nature – Golden Touch”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *