Broțișor – Broșă Mărțișor – Melcul Țuști

16.00 lei

O broșă mărțișor pentru copii, fie ei mici sau mari.  Noi le spunem broțișoare, mai mult dintr-o joacă, dar la modul serios, ele au fost create cu gândul la râsetele și bucuria nemăsurată a celor mici! Făcute cu mult drag, aceste mărțișoare se pot metamorfoza în broșe colorate în “extrasezon” și devin accesorii drăguțe și delicate, potrivite oricărui zâmbet.

1 în stoc

Broțișor – Broșă Mărțișor – Melcul Țuști 16.00 lei
Ultimele 1 bucăți disponibile

O broșă mărțișor pentru copii, fie ei mici sau mari 😀 Am dat viață nouă acestui obicei străvechi – mărțișorul, dorind să il aducem din nou în dreptul inimii. Am adăugat un ac de broșă, o dantelă delicata și le-am transformat în broțișoare. Totul pentru a aduce zâmbete în prag primăvară, și nu numai. Aceste mărțișoare se pot metamorfoza în broșe colorate în “extrasezon”. Aceste broșe mărțișor devin astfel un accesoriu drăguț și delicat, care se potrivește oricărui zâmbet.

Toate aceste broșe mărțișor pentru copii sunt lucrate manual, decorate prin tehnica decoupage și împodobite de o dantelă delicată. 

Mai mult decât atât, fiecare broșă mărțișor vine așezată cu grijă într-un pliculeț cu un mesaj primăvăratic, gata de oferit 🙂 

Informații suplimentare

Dimensiuni 3.3 × 3.3 cm

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Broțișor – Broșă Mărțișor – Melcul Țuști”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *