Brotisor Efefantica

15.00 lei

Am dat viață nouă mărțișoarelor, le-am adăugat un ac de broșă, o dantelă delicata și le-am transformat în broțișoare, ca să poată fi frumoase și vesele mereu. Broțișoarele noastre se pot metamorfoza în broșe colorate în “extrasezon” și devin un accesoriu delicat, care se potrivește oricărui zâmbet.

În stoc

Brotisor Efefantica 15.00 lei

Broțișor

Acum 10 ani, mai mult dintr-o pasiune combinată cu joacă și curiozitate m-am hotărât să fac câteva mărtișoare. După ce bazele au fost gata, le-am adăugat un ac de broșă, o dantela delicată, pasiune si mult zâmbet. Rând pe rând au ieșit niște mărțisoare broșă speciale, altfel, deosebite. Noi, plini de bucurie, le-am botezat broțișoare, și așa le-a rămas numele de pe atunci.

Un mărțișor… mai altfel

Mai mult decât un joc de cuvinte, broțișoarele noastre se pot metamorfoza în broșe colorate în “extrasezon” și devin un accesoriu delicat, cochet, care se potrivește oricărui zâmbet. Nemaivorbind că pot fi puse la loc de cinste langa celelalte pin-uri cool de pe rucsacul sau geanta ta, aducând culoare ținutei tale în orice zi a anului. Fiecare model e împodobit cu o dantelă delicată și are ac de broșă, pentru a fi purtat cu ușurință și a răspândi zâmbete în jur.

Mărțișoare pentru copii mici și mari

Pline de voie bună, mărțișoarele brosă pentru copii au fost create cu gândul la râsetele și bucuria nemăsurată a celor mici. Poate chiar la bucuria copilului nostru interior 🙂 Am imaginat un univers de mărțișoare handmade pentru copii mici și mari în care unicorni magici, animăluțe năzdravane sau felurite lucrușoare însuflețite își spun necontenit povestea.

 

Gata de dăruit

Fiecare broțișor vine ambalat individual, într-un pliculeț sau cutiuță cu mesaje primăvăratice, gata de dăruit persoanelor dragi! Am pregătit si un bilețel felicitare special care poate însoți broțișorul tău, astfel cadoul poate fi unul desăvârșit, iar bucuria, zâmbetele și recunoștința… garantate.

 

10 ani de zâmbete!

De 10 ani aducem bucurie în prag de primăvară, vouă și celor mai speciale persoane din viețile voastre. Lucrăm cu drag în atelierul nostru, mânați de pasiunea pentru creație și frumos și cu marea dorință de a aduce bucurie în jurul nostru. În acești 10 ani, am avut mii de clienți care ne-au trecut pragul, iar bucuria celor care au primit cadourile noastre e lucrul care ne da aripi și pe mai departe!

 

Am dat viață nouă mărțișoarelor, le-am adăugat un ac de broșă, o dantelă delicata și le-am transformat în broțișoare, ca să poată fi frumoase și vesele mereu. Broțișoarele noastre se pot metamorfoza în broșe colorate în “extrasezon” și devin un accesoriu delicat, care se potrivește oricărui zâmbet.

Broțisoarele sunt lucrate manual – decorate prin tehnica decoupage și impodobite de o dantelă delicată.
Fiecare broțisor vine așezat cu grijă într-un pliculeț cu un mesaj primăvăratic, gata de oferit persoanei dragi 🙂

Diametrul aproximativ al bazei broțisorului este de 3,3cm.

Informații suplimentare

Dimensiuni 3.3 × 3.3 cm

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Brotisor Efefantica”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *