Broțișor – Broșă Mărțișor – Golden Line Art – Floral Dream

49.00 lei

O broșă mărțișor handmade – broțișor cum ii spunem noi – cu care să aduci primăvara în suflete! Modelul de pe acest mărțișor este pictat manual și pe urmă desăvârșit de o dantelă croșetată și ea tot de mană. 

Acul de broșă de la spate ii permite prinderea de ținutele de primăvară iar în “extrasezon”  aceste mărțișoare se pot metamorfoza în broșe colorate. Devin astfel accesorii cochete și delicate, ușor de asortat oricărui zâmbet.

6 în stoc

Broțișor – Broșă Mărțișor – Golden Line Art - Floral Dream 49.00 lei
Ultimele 6 bucăți disponibile

​​Artistry – colecția de mărțișoare broșă sau broțisoare cum le numim noi, aduce în prag de primăvară iz de zile însorite, finețea liniilor simple și delicatețe. 

Fiecare tușă de pensulă poarta cu ea pasiunea noastră pentru frumos și povestea unui vis care a prins viață. Am pictat întreaga colecție de mărțișoare broșă cu pasiune și migală, dar mai ales cu gândul la bucuria pe care o vor aduce.

Pentru a desăvârși această broșă mărțișor, i-am adăugat o dantelă realizată în întregime manual. Ea a fost croșetată de niște degete iscusite din fire de poveste. Acul de la spate ii permite prinderea de ținutele de primăvară iar în “extrasezon” aceste mărțișoare se pot metamorfoza în broșe colorate. Astfel aceste mărțișoare broșă devin niște accesorii cochete, delicate, ușor de asortat oricărui zâmbet!

Fiecare broțișor Artistry vine așezat cu grijă într-o cutiuță cadou cu un mesaj cald de primăvară. Astfel e gata pentru a fi dăruit persoanei dragi! 

Informații suplimentare

Dimensiuni 4 × 4 cm

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Broțișor – Broșă Mărțișor – Golden Line Art – Floral Dream”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *