Broțișor – Broșă Mărțișor – Golden Line Art – Floral Dream

49.00 lei

O broșă mărțișor handmade – broțișor cum ii spunem noi – cu care să aduci primăvara în suflete! Modelul de pe acest mărțișor este pictat manual și pe urmă desăvârșit de o dantelă croșetată și ea tot de mană. 

Acul de broșă de la spate ii permite prinderea de ținutele de primăvară iar în “extrasezon”  aceste mărțișoare se pot metamorfoza în broșe colorate. Devin astfel accesorii cochete și delicate, ușor de asortat oricărui zâmbet.

În stoc

Broțișor – Broșă Mărțișor – Golden Line Art - Floral Dream 49.00 lei

Broțișor – Începuturile

Acum 10 ani, mai mult dintr-o joacă, m-am hotărât să fac câteva mărtișoare. Am adăugat un ac de broșă bazelor, o dantela delicată și mult zâmbet. Rând pe rând au ieșit niște mărțisoare broșă… altfel, deosebite. Plini de bucurie, le-am botezat broțișoare și le-am împărțit prietenelor… și așa le-a rămas numele. 😊

Un mărțișor… pentru întregul an!

Dincolo de jocul de cuvinte, broțișoarele se pot metamorfoza în broșe colorate în “extrasezon” și devin un accesoriu cochet, ușor de asortat oricărui zâmbet. Nemaivorbind că pot fi puse la loc de cinste langa celelalte pin-uri cool de pe rucsacul sau geanta ta, aducând culoare ținutei în orice zi a anului.

Elegantă și delicatețe – în tușe de pensulă!

Pictate manual, mărțișoarele broșă Artistry aduc cu ele căldura plăcută a primelor zile de vară. Simfonia florilor, a gazelor, a soarelui si a zambetelor ne-au inspirat, iar fiecare tușă de pensulă e mărturia pasiunii pentru frumos și chiar a unui vis care a prins viață. 😀

Dantela croșetată manual – povestea unor mâini iscusite!

Un lucru cu totul special al acestei colecții e dantela croșetată manual care impodobeste aceste mărtișoare broșă. O pereche de mâini iscusite croșetează din fire de bumbac povestea unor momente de tihnă și pace, cu totul cufundate în pasiune și mai ales, prezent.

10 ani de zâmbete!

Acum 10 ani cream primul broțișor. De atunci aducem bucurie în prag de primăvară, vouă și celor mai speciale persoane din viețile voastre. Lucrăm cu drag în atelierul nostru, mânați de pasiunea pentru creație și frumos. Dincolo de asta, bucuria miilor de clienți care ne-au trecut pragul, și a celor care au primit cadourile noastre e lucrul care ne dă aripi cu adevărat!

Gata de dăruit

Fiecare broșă marțișor vine ambalată individual, într-o cutiuță cu mesaje primăvăratice, fiind astfel gata de dăruit persoanelor dragi! Am pregătit si un bilețel felicitare special care poate însoți broțișorul tău, astfel cadoul poate fi unul desăvârșit, iar bucuria, zâmbetele și recunoștința… garantate.

​​Artistry – colecția de mărțișoare broșă sau broțisoare cum le numim noi, aduce în prag de primăvară iz de zile însorite, finețea liniilor simple și delicatețe. 

Fiecare tușă de pensulă poarta cu ea pasiunea noastră pentru frumos și povestea unui vis care a prins viață. Am pictat întreaga colecție de mărțișoare broșă cu pasiune și migală, dar mai ales cu gândul la bucuria pe care o vor aduce.

Pentru a desăvârși această broșă mărțișor, i-am adăugat o dantelă realizată în întregime manual. Ea a fost croșetată de niște degete iscusite din fire de poveste. Acul de la spate ii permite prinderea de ținutele de primăvară iar în “extrasezon” aceste mărțișoare se pot metamorfoza în broșe colorate. Astfel aceste mărțișoare broșă devin niște accesorii cochete, delicate, ușor de asortat oricărui zâmbet!

Fiecare broțișor Artistry vine așezat cu grijă într-o cutiuță cadou cu un mesaj cald de primăvară. Astfel e gata pentru a fi dăruit persoanei dragi! 

Informații suplimentare

Dimensiuni 4 × 4 cm

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Broțișor – Broșă Mărțișor – Golden Line Art – Floral Dream”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *