Broțișor – Broșă Mărțișor – Lavandă 5

49.00 lei

Primele zile de vara au stat ca inspiratie pentru aceasta mini-colectie de martisoare brosa cu maci. Modelul cu lavanda e pictat manual cu migala, iar dantela care il innobileaza e si ea crosetata manual.

Broțișoarele Artistry sunt pictate cu migală si apoi dichisite cu o dantelă croșetată manual, totul pentru zambetele si bucuria celei care il va purta. Modelul cu ma

Diametrul aproximativ al bazei este de 4cm, fiecare brotisor este prevazut cu un ac de brosa, iar snurul se poate da jos cu usurinta, brotisorul transformandu-se in „extrasezon ” intr-o brosa delicata, un accesoriu chic pt orice tinuta.

Brotisorul vine asezat cu grija intr-o cutiuta de carton cu un mesaj primavaratic, gata de oferit persoanei dragi.  🙂

În stoc

Broțișor – Broșă Mărțișor – Lavandă 5 49.00 lei

Broțișor – Începuturile

Acum 10 ani, mai mult dintr-o joacă, m-am hotărât să fac câteva mărtișoare. Am adăugat un ac de broșă bazelor, o dantela delicată și mult zâmbet. Rând pe rând au ieșit niște mărțisoare broșă… altfel, deosebite. Plini de bucurie, le-am botezat broțișoare și le-am împărțit prietenelor… și așa le-a rămas numele. 😊

Un mărțișor… pentru întregul an!

Dincolo de jocul de cuvinte, broțișoarele se pot metamorfoza în broșe colorate în “extrasezon” și devin un accesoriu cochet, ușor de asortat oricărui zâmbet. Nemaivorbind că pot fi puse la loc de cinste langa celelalte pin-uri cool de pe rucsacul sau geanta ta, aducând culoare ținutei în orice zi a anului.

Elegantă și delicatețe – în tușe de pensulă!

Pictate manual, mărțișoarele broșă Artistry aduc cu ele căldura plăcută a primelor zile de vară. Simfonia florilor, a gazelor, a soarelui si a zambetelor ne-au inspirat, iar fiecare tușă de pensulă e mărturia pasiunii pentru frumos și chiar a unui vis care a prins viață. 😀

Dantela croșetată manual – povestea unor mâini iscusite!

Un lucru cu totul special al acestei colecții e dantela croșetată manual care impodobeste aceste mărtișoare broșă. O pereche de mâini iscusite croșetează din fire de bumbac povestea unor momente de tihnă și pace, cu totul cufundate în pasiune și mai ales, prezent.

10 ani de zâmbete!

Acum 10 ani cream primul broțișor. De atunci aducem bucurie în prag de primăvară, vouă și celor mai speciale persoane din viețile voastre. Lucrăm cu drag în atelierul nostru, mânați de pasiunea pentru creație și frumos. Dincolo de asta, bucuria miilor de clienți care ne-au trecut pragul, și a celor care au primit cadourile noastre e lucrul care ne dă aripi cu adevărat!

Gata de dăruit

Fiecare broșă marțișor vine ambalată individual, într-o cutiuță cu mesaje primăvăratice, fiind astfel gata de dăruit persoanelor dragi! Am pregătit si un bilețel felicitare special care poate însoți broțișorul tău, astfel cadoul poate fi unul desăvârșit, iar bucuria, zâmbetele și recunoștința… garantate.

​​Artistry – colecția de mărțișoare broșă sau broțisoare cum le numim noi, aduce în prag de primăvară iz de zile însorite, parfum de flori văratice și delicatețe. 

Lavanda e la loc de cinste pentru noi asa ca am ales sa îi capturăm esența și să o împărtășim cu voi. Fiecare tușă de pensulă poarta cu ea pasiunea noastră pentru frumos și povestea unui vis care a prins viață. Am pictat întreaga colecție de mărțișoare broșă cu maci în culori calde cu gândul la zilele de vara cu soare. 

Pentru a desăvârși această broșă mărțișor, i-am adăugat o dantelă realizată în întregime manual. Ea a fost croșetată de niște degete iscusite din fire de poveste. Acul de la spate ii permite prinderea de ținutele de primăvară iar în “extrasezon” aceste mărțișoare se pot metamorfoza în broșe colorate. Astfel aceste mărțișoare broșă devin niște accesorii cochete, delicate, ușor de asortat oricărui zâmbet!

Modelele diferă ușor între ele, fiecare fiind unic, dar păstrează dantela, dăruirea și migala cu care au fost create.

Fiecare broțișor Artistry vine așezat cu grijă într-o cutiuță cadou cu un mesaj cald de primăvară. Astfel e gata pentru a fi dăruit persoanei dragi!

Informații suplimentare

Dimensiuni 4 × 4 cm

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Broțișor – Broșă Mărțișor – Lavandă 5”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *