Broțișor – Broșă Mărțișor – Lavandă – Purple Splatter

49.00 lei

O broșă mărțișor handmade – broțișor cum ii spunem noi – cu care să aduci primăvara în suflete! Acest mărțișor este pictat manual și desăvârșit de o dantelă croșetată și ea tot de mană. 

Acul de la spate ii permite prinderea de ținutele de primăvară iar în “extrasezon”  aceste mărțișoare se pot metamorfoza în broșe colorate. Devin astfel accesorii cochete și delicate, ușor de asortat oricărui zâmbet.

Brotisorul vine asezat cu grija intr-o cutiuta de carton cu un mesaj primavaratic, gata de oferit persoanei dragi.  🙂

Stoc epuizat

Artistry – colecția de mărțișoare broșă sau broțisoare cum le numim noi, aduce în prag de primăvară iz de zile însorite, parfum de flori văratice și delicatețe. 

Bujorii, macii si mai ales lavanda sunt la loc de cinste pentru noi asa ca am ales sa le capturam esența și să o împărtășim cu voi. Fiecare tușă de pensulă poarta cu ea pasiunea noastră pentru frumos și povestea unui vis care a prins viață. Am pictat întreaga colecție de mărțișoare broșă cu maci în culori calde cu gândul la zilele de vara cu soare. 

Pentru a desăvârși această broșă mărțișor, i-am adăugat o dantelă realizată în întregime manual. Ea a fost croșetată de niște degete iscusite din fire de poveste. Acul de la spate ii permite prinderea de ținutele de primăvară iar în “extrasezon” aceste mărțișoare se pot metamorfoza în broșe colorate. Astfel aceste mărțișoare broșă devin niște accesorii cochete, delicate, ușor de asortat oricărui zâmbet!

Modelele diferă ușor între ele, fiecare fiind unic, dar păstrează dantela, dăruirea și migala cu care au fost create.

Fiecare broțișor Artistry vine așezat cu grijă într-o cutiuță cadou cu un mesaj cald de primăvară. Astfel e gata pentru a fi dăruit persoanei dragi! 

Informații suplimentare

Dimensiuni 4 × 4 × 1 cm

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Broțișor – Broșă Mărțișor – Lavandă – Purple Splatter”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *