Broțișor – Broșă Mărțișor – S – Lalea

15.00 lei

O broșă mărțișor – broțișor cum ii spunem noi – cu care să întâmpini primăvara cu zâmbetul pe buze și bucurie in suflet! Făcute cu mult drag, aceste mărțișoare se pot metamorfoza în broșe colorate în “extrasezon” și devin accesorii cochete și delicate, potrivite oricărui zâmbet.

(O recenzie client)

Stoc epuizat

Broțișor – Începuturile

Acum 10 ani, mai mult dintr-o joacă, m-am hotărât să fac câteva mărtișoare. Am adăugat un ac de broșă bazelor, o dantela delicată și mult zâmbet. Rând pe rând au ieșit niște mărțisoare broșă… altfel, deosebite. Plini de bucurie, le-am botezat broțișoare și le-am împărțit prietenelor… și așa le-a rămas numele. 😊

Un mărțișor… pentru întregul an!

Dincolo de jocul de cuvinte, broțișoarele se pot metamorfoza în broșe colorate în “extrasezon” și devin un accesoriu cochet, ușor de asortat oricărui zâmbet. Nemaivorbind că pot fi puse la loc de cinste langa celelalte pin-uri cool de pe rucsacul sau geanta ta, aducând culoare ținutei în orice zi a anului.

Mărțișoare broșă pentru o primăvara cochetă.

O colecție de mărțișoare broșă în stil vintage sau watercolor, cu modele florale, gata să aducă zâmbete in prag de primăvară. Frezii, lalele, narcise, liliac, lavanda, bujori, ghiocei nenumărați și multe altele… toate cu o ușoară patină care le conferă o delicatețe cu totul aparte. Mărțișoare chic cu sau fără șnur, perfecte pentru a întâmpina așa cum se cuvine primăvara. 😀

Gata de dăruit

Fiecare broșă mărțișor vine ambalată individual, într-un pliculeț cu mesaje primăvăratice, gata de dăruit persoanelor dragi! Am pregătit si un bilețel felicitare special care poate însoți broțișorul tău, astfel cadoul poate fi unul desăvârșit, iar bucuria, zâmbetele și recunoștința… garantate.

10 ani de zâmbete!

Acum 10 ani cream primul broțișor. De atunci aducem bucurie în prag de primăvară, vouă și celor mai speciale persoane din viețile voastre. Lucrăm cu drag în atelierul nostru, mânați de pasiunea pentru creație și frumos. Dincolo de asta, bucuria miilor de clienți care ne-au trecut pragul, și a celor care au primit cadourile noastre e lucrul care ne dă aripi cu adevărat!

O broșă mărțișor – broțișor cum ii spunem noi – cu care să întâmpini primăvara cu zâmbetul pe buze! Am dat viață nouă acestui obicei străvechi – mărțișorul, dorind să il aducem din nou în dreptul inimii. Am adăugat un ac de broșă, o dantelă delicata și le-am transformat în broțișoare. Totul pentru a înfrumuseța ținutele de primăvară, și nu numai. Aceste mărțișoare se pot metamorfoza în broșe colorate în “extrasezon” și devin un accesoriu cochet și delicat, care se potrivește oricărui zâmbet.

Toate aceste mărțișoare broșă sunt lucrate manual, decorate prin tehnica decoupage și împodobite de o dantelă delicată. 

Mai mult decât atât, fiecare broțișor vine așezat cu grijă într-un pliculeț cu un mesaj primăvăratic, gata de oferit persoanei dragi 🙂 Diametrul aproximativ al bazei acestor mărțișoare este de 3,3cm.

Informații suplimentare

Dimensiuni 3.3 × 3.3 cm

1 recenzie pentru Broțișor – Broșă Mărțișor – S – Lalea

  1. Serban Laura

    Superbe obiecte de arta!!!

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *