Broțișor – Broșă Mărțișor – Travel addict

21.00 lei

O broșă mărțișor – broțișor cum ii spunem noi – cu care să întâmpini primăvara cu zâmbetul pe buze și bucurie in suflet! Făcute cu mult drag, aceste mărțișoare cu mesaje jucăușe se pot metamorfoza în broșe colorate în “extrasezon” și devin accesorii cochete și delicate, potrivite oricărui zâmbet.

În stoc

Broțișor – Broșă Mărțișor – Travel addict 21.00 lei

Broțișor – Începuturile

Acum 10 ani, mai mult dintr-o joacă, m-am hotărât să fac câteva mărtișoare. Am adăugat un ac de broșă bazelor, o dantela delicată și mult zâmbet. Rând pe rând au ieșit niște mărțisoare broșă… altfel, deosebite. Plini de bucurie, le-am botezat broțișoare și le-am împărțit prietenelor… și așa le-a rămas numele. 😊

Un mărțișor… pentru întregul an!

Dincolo de jocul de cuvinte, broțișoarele se pot metamorfoza în broșe colorate în “extrasezon” și devin un accesoriu cochet, ușor de asortat oricărui zâmbet. Nemaivorbind că pot fi puse la loc de cinste langa celelalte pin-uri cool de pe rucsacul sau geanta ta, aducând culoare ținutei în orice zi a anului.

E vremea zâmbetelor!

Cum ar fi viața dacă am fi prea serioși și încruntați tot timpul? 

Good Vibes e o colecție de mărțișoare făcute manual cu mesaje jucăușe, de primăvară, câteodată de-a dreptul inspiraționale 😀 Totul a fost gândit pentru a aduce zâmbetul pe chipul tău și a celor din jur… la urma urmei, un zâmbet e cel mai frumos cadou de primăvară pe care il poți oferi. 

Gata de dăruit

Fiecare broșă mărțișor vine ambalată individual, într-un pliculeț cu mesaje primăvăratice, fiind astfel gata de dăruit persoanelor dragi! Am pregătit si un bilețel felicitare special care poate însoți broțișorul tău, astfel cadoul poate fi unul desăvârșit, iar bucuria, zâmbetele și recunoștința… garantate.

10 ani de zâmbete!

Acum 10 ani cream primul broțișor. De atunci aducem bucurie în prag de primăvară, vouă și celor mai speciale persoane din viețile voastre. Lucrăm cu drag în atelierul nostru, mânați de pasiunea pentru creație și frumos. Dincolo de asta, bucuria miilor de clienți care ne-au trecut pragul, și a celor care au primit cadourile noastre e lucrul care ne dă aripi cu adevărat!

O broșă mărțișor – broțișor cum ii spunem noi – cu care să întâmpini primăvara cu zâmbetul pe buze! Colecția de mărțișoare Good Vibes are iz de primavară si mesaje jucăușe, unele chiar cu tâlc. Orice mărțișor  din această colecție cu siguranță va aduce zâmbete și bună dispoziție.

Brotișoarele Good Vibes sunt lucrate manual, împodobite cu o dantelă delicată și decorate prin tehnica decoupage. Aceste mărțișoare se pot metamorfoza în broșe colorate în “extrasezon” și devin astfel un accesoriu cochet, care se potrivește oricărui zâmbet. 

Fiecare broșă mărțișor vine așezată cu grijă într-un pliculeț ștampilat cu mesaje primăvaratice, gata pentru a fi oferit persoanei dragi.

Diametrul aproximativ al bazei acestor mărțișoare este de 3,8 cm.

Informații suplimentare

Dimensiuni 4 × 4 cm

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Broțișor – Broșă Mărțișor – Travel addict”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *