Brotisor Plic

19.00 lei

Stoc epuizat

Broțișor

Acum 10 ani, mai mult dintr-o joacă, m-am hotărât să fac câteva mărtișoare. Am adăugat un ac de broșă bazelor, o dantela delicată și mult zâmbet. Rând pe rând au ieșit niște mărțisoare broșă… altfel, deosebite. Plini de bucurie, le-am botezat broțișoare și le-am împărțit prietenelor… și așa le-a rămas numele. 😊

Un mărțișor… pentru întregul an!

Dincolo de jocul de cuvinte, broțișoarele se pot metamorfoza în broșe colorate în “extrasezon” și devin un accesoriu cochet, ușor de asortat oricărui zâmbet. Nemaivorbind că pot fi puse la loc de cinste langa celelalte pin-uri cool de pe rucsacul sau geanta ta, aducând culoare ținutei în orice zi a anului.

Gânduri de primăvară

Credem ca oamenii s-ar iubi mai mult dacă și-ar scrie scrisori. Farmecul și parfumul unei scrisori nu vor dispărea niciodată, iar aceste mărțișoare plic cu floare croșetată manual spun exact această poveste.

Totodata lor li se adaugă niște fluturași deosebiți, croșetați manual într-o multitudine de culori.

Gata de dăruit

Fiecare broțișor vine ambalat individual, într-un pliculeț cu mesaje primăvăratice, gata de dăruit persoanelor dragi! Am pregătit si un bilețel felicitare special care poate însoți broțișorul tău, astfel cadoul poate fi unul desăvârșit, iar bucuria, zâmbetele și recunoștința… garantate.

10 ani de zâmbete!

Acum 10 ani cream primul broțișor. De atunci aducem bucurie în prag de primăvară, vouă și celor mai speciale persoane din viețile voastre. Lucrăm cu drag în atelierul nostru, mânați de pasiunea pentru creație și frumos. Dincolo de asta, bucuria miilor de clienți care ne-au trecut pragul, și a celor care au primit cadourile noastre e lucrul care ne dă aripi cu adevărat!

Brotisor lucrat manual in forma de pliculet, in care am asezat cu grija firicele de lavanda.

Brotisorul are ac de brosa in spate astfel ca va putea fi purtat si in restul anului.

El vine asezat intr-o cutie din carton cu un mesaj primavaratic, gata de daruit persoanei dragi.

Latimea bazei de jos are aproximativ 2,6cm.

Informații suplimentare

Dimensiuni 5 × 5 cm

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Brotisor Plic”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *